ulukoilima tekköö hyvvee

Retkeile luonnossa

Ilomantsista löytyy satoja kilometrejä retkeilyreittejä ja kansallispuistojakin on kaksi. Petkeljärven ja Patvinsuon kansallispuistot tarjoavat upeita maisemia ja vaihtelevia maastoja vaellusretkiin.

Ilomantsissa on hyvät puitteet myös kalastukseen sekä melontaan. Talvisin käytössä on hyvin hoidetut hiihtoladut ja moottorikelkkaurat. Laskettelumahdollisuus löytyy noin 50 kilometrin päästä Mustavaaralta.

Erähenkiseen retkeilyyn apua ja opastusta antaa Karu Survival. Heiltä on myös mahdollista vuokrata erilaisia luonnossa liikkumiseen tarvittavia välineitä.

Karjalaista kulttuuria ja lähialueiden historiaa

Ilomantsista löytyy myös nähtävyyksiä ja tapahtumia kulttuurista kiinnostuneille. Useimmat nähtävyydet tarjoavat tietoa karjalaisesta kulttuurista ja alueen historiasta. Vinkkejä alueen nähtävyyksistä ja tapahtumista tarjoilee kootusti visitilomantsi.fi.

Opastettuja kierroksia Ilomantsin alueella järjestää Milajan matkat. Sotahistoriasta kiinnostuneille Ilomantsista löytyy sotatie, josta lisätietoja sotatie.fi

majoitu mukavasti

Varaa huoneesi Pikkuprihasta

Tarjoamme laadukasta majoitustilaa Ilomantsissa. Pikkuprihassa et majoitu keskellä hektistä kaupunkielämää vaan kodinomaisesti luonnon keskellä, kuitenkin lähellä Ilomantsin tarjoamia palveluita.

soita ja VARAA    tutustu huoneisiin