Palvelut

Elähän, elähän!
Kahtelehan kakkuloita
jotta niät veppisivuloita
tahi rimppaata eli soita
Myö viritellään niitä noita
puistallettaa lakanoita
Siulle uamupalloo
lihhoo, luita, savukalloo
piirakoita, vatruskoita
palan piälle munavoita
joka vällii suakkunoita!
Tsillaa, metänhelmmoo talloo
tsiikkoo suviehtoon valloo
Halluutko huutoo eli olla hiljoo
tiällä on huppii ja sielun viljoo
Kamppee pihhaan, elä vehtoo
kyllä tänne tulla kehtoo
Reten sinnuu varten ihan
perustimma PikkuPrihan
         Vesa-Pekka Sorola

Majoitus

Meiltä löytyy majoitustilaa 32 henkilölle. Huoneita on yhden hengen huoneista pienryhmille sopiviin huoneistoihin. Käytettävissä on useita wc- ja suihkutiloja, pienoiskeittiöt, talon sauna ja yhteiset oleskelutilat. Talosta löytyy myös tilat pyykinpesulle.

Pihalla sijaitsevat kota ja laavu tarjoavat hienot puitteet ruokailuun ja viihtymiseen. Ulkoalueella myös mahtuu harrastamaan monenlaisia pelejä. Lapsille on tarjolla leikkipaikka sekä läheinen metsikkö, jossa on tilaa seikkailuille.

Ruokailut

Tarjoamme vieraillemme aamiaisen. Voit tilata muut ruokailut meiltä etukäteen. Käytämme mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa. Järvikalan ja riistan pyydämme ja luonnonantimet keräämme itse.

Juhlat

Juhliin meillä on tarjolla juhlavat mutta rennot tilat, jotka muuntuvat tarpeittesi mukaan.

Juhlatilaan sisälle mahtuu kerralla 50 henkeä ja ulkotiloihin jopa 100 henkeä.

Opastukset

Majatalon isäntä Vesa Vainikainen on Ilomantsin luonnon, historian ja tarinoiden asiantuntija. Koko ikänsä Ilomantsissa asuneena hän opastaa auliisti vieraille kiinnostavimmat määränpäät ja mahdollisuuksien mukaan lähtee itse mukaan.

Talon emäntä Elina Haavisto on kulttuurin moniosaaja, joka neuvoo parhaimmat kulttuurikohteet ja järjestää vieraille kulttuurielämyksiä.

Sotahistorialliset retket, eräseikkailut ja kulttuurikohteet järjestyvät majatalon yhteistyökumppaneiden (Karu Survival, Fonari, Sotahistoria-ryhmä) avulla.

Vuokravälineet

PikkuPrihasta löytyy monipuolisia välineitä liikuntaan. Talosta löytyy pyöriä lähialueiden kokemiseen, ja muita välineitä (moottorikelkat, kanootit) voi vuokrata yhteistyökumppaneiden kautta.

Yhteystiedot

Majatalomme sijaitsee Joensuuhun, Enoon ja Hattuvaaraan johtavien teiden risteyksen tuntumassa.

Varaukset

VARAUKSET