majoitu mukavasti

Hotelli? – No ainakin Ilomantsin mukavin majatalo

Hotellin määritelmää emme taida täyttää, mutta tarjoamme laadukasta majoitustilaa Ilomantsissa. Pikkuprihassa et majoitu keskellä hektistä kaupunkielämää vaan kodinomaisesti luonnon keskellä, kuitenkin lähellä Ilomantsin tarjoamia palveluita.

Meillä aikataulut eivät ole niin sekunnilleen tai edes minuutilleen. Saapumisajat ja huoneenluovutukset ovat sovittavissa joustavasti riippuen majatalon asiakastilanteesta. Talonväki auttaa enemmän kuin mielellään erilaisissa kysymyksissä liittyen majoittumiseen, aktiviteetteihin tai Ilomantsiin ylipäätään.

Yläkerta

Majatalon yläkerrasta löytyy seitsemän huonetta. Asiakkaiden käytössä on yhteiset wc- ja suihkutilat (3kpl) sekä yläkerran aulassa sijaitsevat oleskelutila ja keittiö. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, mikro sekä kahvin- ja vedenkeitin.

Alakerta

Majatalon alakerrassa on neljä majoitushuonetta, kolme wc:tä, saunaosasto, keittiö ja olohuone/sali.

Metätysmaja

Lisää huoneita löytyy pihapiirissä sijaitsevan erillisen rakennuksen toisesta kerroksesta, Metätysmajasta. Metätysmajassa on varattavissa kolme erillistä huonetta. Myös Metätysmajassa asiakkaiden käytössä on yhteinen wc- ja suihkutila sekä hyvin varusteltu keittiö.

Metätysmaja on varattavissa myös kokonaan ja se sopii erinomaisesti isommallekin seurueelle.

Laadukkaasti varusteltuja

Kaikki huoneemme ovat laadukkaasti varusteltuja ja osa huoneista on liikuntaesteettömiä. Jokainen huone on varustettu koneellisella ilmanvaihdolla ja televisiolla. Myös saunamme Kyly on varattavissa käyttöön.

Hinnat:

1 hh= 75 EUR
2 hh= 125 EUR
(Ei koske juhlapyhiä)

Lapset samassa huoneessa -50 %

Hintaan sisältyy liinavaatteet, aamiainen ja saunaosaston käyttö.

Majatalon huoneet

Majatalon huoneiden nimet on poimittu paikallisesta murteesta ja jokaisella sanalla on oma merkityksensä. Vaikka sitä ei ehkä ensikuulemalta uskoisikaan.

Metätysmajan huoneet

Metätysmajan huoneiden nimet on poimittu paikallisesta murteesta ja jokaisella sanalla on oma merkityksensä. Vaikka sitä ei ehkä ensikuulemalta uskoisikaan.

majoitu mukavasti

Varaa huoneesi Pikkuprihasta

Tarjoamme laadukasta majoitustilaa Ilomantsissa. Pikkuprihassa et majoitu keskellä hektistä kaupunkielämää vaan kodinomaisesti luonnon keskellä, kuitenkin lähellä Ilomantsin tarjoamia palveluita.

soita ja VARAA    tutustu huoneisiin